Ajánlások

6. hónapban levő kismama vagyok, hát és derékfájdalommal fordultam Adrihoz. Nehéz volt megtanulni kényelmesen és helyesen mozogni növekvő pocakommal, Adrienn nagyon rutinosan segített felhívni figyelmem a probléma forrására, ahogy nyitottá váltam a tanulásra úgy mentünk egyre mélyebbre mind fizikális, mind mentális tanulásban. Végül kiderült, hogy „gyógyulási” folyamatom során sokkal mélyebb kapcsolatba kerültem kisbabámmal is. Ahogy magamat tanultam irányítani, úgy élesedtek érzékszerveim önmagamra, kisbabámra és a világra. Fontos volt a bizalom kialakítása közöttünk, de ezt egyáltalán nem éreztem nehéznek, Adri biztonságot és nyugalmat sugárzó kezei között. Mindig megkönnyebbülve, és kisbabámmal teljes összhangban ért véget az óra. Nagymértékben könnyítette, a technika elsajátítása, a nehezebb időszakok átvészelését is terhességem során. Megtanultam jól használni a testem, békében lenni önmagammal és a környezetemmel. Engedni tudom az élet változásait, és a szülés, melytől úgy féltem, életem egyik legnagyobb élménye volt, mert jelen tudtam lenni minden egyes pillanatban. KÖSZÖNÖM!

K. Léna, 33 Tringer Adrienn

A Bettivel való gyógytornában azt szeretem a legjobban, hogy mindig személyre szabottan kezeli a betegeit és kifejezetten a problémának megfelelő kb 12.000 feladatot tud rá mondani 😄
Ráadásul még az adott kezelést/edzést is attól függően tartja, hogy milyen napja van az embernek, ha kell lazább, ha pedig látja hogy terhelhetőbb vagy akkor szerintem akár bármelyik Olimpiára is fel tud készíteni fizikálisan 😊💪
Csak ajánlani tudom!

G. Richárd, 24 Németh Anna Bettina

Bettinél nem nyűg a gyógytorna. Az ember pár alkalom után azon kapja magát, hogy jobban várja a foglalkozást, mint egy pilates órát a fittness termben 🙂 magas szakértelemmel és odafigyeléssel áll mindenkihez, és ez számomra sokat jelent!

F. Csenge, 35 Németh Anna Bettina

A Rehab szuper volt! Nagyon profi! Örültem, hogy a gyógytornász alaposan átnézte a papírjaimat, ez alapján egy fokozatosan növekvő terhelést állított össze. Nagyon tetszettek a speciális gyakorlatok, melyekkel korábbi gyógytornászaimnál nem talalkoztam! Az is nagyon jo volt, hogy a gyógytorna idővel kvázi edzésbe ment át! Jó volt az intenzitása gyorsan felépültem és köszönet az egyéb tanácsokért, melyekkel tovább gyorsítottad a gyógyulásom. Szeretnék visszajárni, kiegészítő edzésként a további sérülések megelőzésére.

Feri, 36 Tringer Lilla

Természetemből és munkámból adódóan hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, ebből eredendően a stressz betegség sem ismeretlen számomra. Adriennel a jóga órákon ismerkedtem meg, melyet évek óta mind a ketten rendszeresen látogatunk. Megtanultam, hogy foglalkoznom kell magammal, nem csak fizikális, de mentális és lelki síkon is, hogy egészséges maradjak, és gyermekeimnek, családomnak támasza, ne pedig terhe legyek. Hatalmas lépés volt az Alexander technika megismerése, elsajátítása és rendszeres használata, önismereti utam során. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, ha érzem, hogy kezdenek a fejem felett összecsapni a hullámok, már tudom mivel és hogyan tudom ezt a helyzetet kezelni. Közös szellemi munkánkon kívül a jóga oktató is észrevette, hogy már irányítom a testem, nem csak leutánzom az ászanákat. Végtelen hálával tartozom Adrinak!

Z. Alexa 43 Tringer Adrienn