Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360

Ajánlások

Fogalmam sem volt róla hova megyek, csak kíváncsivá tett az új, az ismeretlen. Lumbágóval és isiász ideg problémával fordultam Adrihoz. Korábban már jártam orvosnál, gyógytornásznál, masszőrnél és pilates órákon is. Ezek összességében mind nagyon sokat segítettek, de amint abbahagytam az egyes kezeléseket, kis idővel a panaszaim visszatértek. Adri óráink során rávilágított, hogy torna után lezuhanyozom, felöltözöm és ugyanazokkal a jól berögzött mozdulatokkal működöm, mint azelőtt. Adri kezei között az asztalon teljesen ellazult állapotba kerültem. Amikor leszállok az asztalról, olyan érzésem van, mintha repülnék. A derekam is jól viselkedik, minden eddigi terápiát ez a technika tett kerekké.

F. Zsuzsi 38 Tringer Adrienn

Bettinél nem nyűg a gyógytorna. Az ember pár alkalom után azon kapja magát, hogy jobban várja a foglalkozást, mint egy pilates órát a fittness termben 🙂 magas szakértelemmel és odafigyeléssel áll mindenkihez, és ez számomra sokat jelent!

F. Csenge, 35 Németh Bettina

Évek óta járok Hozzá, s az élet úgy hozta, hogy több területen is ki tudtam próbálni szakmai hozzáértését (váll, gerinc, boka, térd), és soha nem kellett csalódnom! Nagyon szeretek Hozzá járni, mert nem unalmasak a tanórák, minden egyes alkalommal egy-egy újabb gyakorlatot épít be, s mindig az adott napi erőnlétemhez és egészségi állapotomhoz igazodnak a feladatok. Nem tudom hogyan csinálja, de mindig megtalálja a teljesítőképességem határát (mikor egy-egy új gyakorlatot kiad feladatnak, sokszor el se hiszem, hogy meg tudom csinálni, és sikerül…). Még egy fontos dolog – a rendkívüli alapos szakmai felkészültségén túlmenően – a kellő szigora, s a fantasztikus humorérzéke, mellyel nagyon oldott hangulatot tud teremteni.

F. Ágnes 57 Kodácsiné Labancz Ágnes

A Rehab szuper volt! Nagyon profi! Örültem, hogy a gyógytornász alaposan átnézte a papírjaimat, ez alapján egy fokozatosan növekvő terhelést állított össze. Nagyon tetszettek a speciális gyakorlatok, melyekkel korábbi gyógytornászaimnál nem talalkoztam! Az is nagyon jo volt, hogy a gyógytorna idővel kvázi edzésbe ment át! Jó volt az intenzitása gyorsan felépültem és köszönet az egyéb tanácsokért, melyekkel tovább gyorsítottad a gyógyulásom. Szeretnék visszajárni, kiegészítő edzésként a további sérülések megelőzésére.

Feri, 36 Tringer Lilla

Egy felkarcsonttörés utáni rehabilitáció miatt kezdem Lillához járni. Amellett, hogy nagyon jó hangulatban teltek az órák, kemény munka folyt. Figyelme mindenre és mindenkire kiterjedt. A gyakorlatok mellett hasznos tanácsokkal látott el, melyek elviselhetőbbé tették mindennapjaimat és a felépülest. A rendszeres találkozások pedig erősítették bennem a hitet, hogy ugyanolyan lesz a karom, mint a baleset előtt volt és a sok munka meghozza gyümölcsét!
Hobbi evező vagyok és az első időpont egyeztetés alkalmával azt tűztem ki célul, hogy 2 hónap múlva újra evezzek. Ezt 3 nappal léptük túl, igaz, az első vízreszállást úgy engedélyezte, ha cipekedni nem fogok! Soha nem felejtem, hogy akkor a hajóban ugyanazt a terhelést éreztem a lapockáimon, mitha gyógytornán ülnék, pedig az ottani mozdulatok kinézetre merőben mások voltak – és úgy éreztem, mintha tegnap eveztem volna utoljára. A karom lassan teljesen rendbejött, melyben nagy szerepe volt az órák utáni szakszerű nyújtásnak, melyet Lilla végzett.
Sajnáltam mikor már nem kellett többé hozzá járnom! Mindmáig gyakran emlegetem őt, szívből ajánlom mindenkinek!

Tomi, 39 Tringer Lilla

Kodácsi Ági nem egyszerűen kiváló gyógytornász. Ági gyógyító. Gyógyít a hatalmas, állandóan fejlesztett mesterségbeli tudásával, a szenvedélyes szakmai elkötelezettségével. Gyógyít a szigorával és a kedvességével az áradó élet- és emberszeretetével. Egy baja van: függőséget okozhat…

S. Zsófia 66 Kodácsiné Labancz Ágnes

A Bettivel való gyógytornában azt szeretem a legjobban, hogy mindig személyre szabottan kezeli a betegeit és kifejezetten a problémának megfelelő kb 12.000 feladatot tud rá mondani ?
Ráadásul még az adott kezelést/edzést is attól függően tartja, hogy milyen napja van az embernek, ha kell lazább, ha pedig látja hogy terhelhetőbb vagy akkor szerintem akár bármelyik Olimpiára is fel tud készíteni fizikálisan ??
Csak ajánlani tudom!

G. Richárd, 24 Németh Bettina