Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360

Ajánlások

6. hónapban levő kismama vagyok, hát és derékfájdalommal fordultam Adrihoz. Nehéz volt megtanulni kényelmesen és helyesen mozogni növekvő pocakommal, Adrienn nagyon rutinosan segített felhívni figyelmem a probléma forrására, ahogy nyitottá váltam a tanulásra úgy mentünk egyre mélyebbre mind fizikális, mind mentális tanulásban. Végül kiderült, hogy „gyógyulási” folyamatom során sokkal mélyebb kapcsolatba kerültem kisbabámmal is. Ahogy magamat tanultam irányítani, úgy élesedtek érzékszerveim önmagamra, kisbabámra és a világra. Fontos volt a bizalom kialakítása közöttünk, de ezt egyáltalán nem éreztem nehéznek, Adri biztonságot és nyugalmat sugárzó kezei között. Mindig megkönnyebbülve, és kisbabámmal teljes összhangban ért véget az óra. Nagymértékben könnyítette, a technika elsajátítása, a nehezebb időszakok átvészelését is terhességem során. Megtanultam jól használni a testem, békében lenni önmagammal és a környezetemmel. Engedni tudom az élet változásait, és a szülés, melytől úgy féltem, életem egyik legnagyobb élménye volt, mert jelen tudtam lenni minden egyes pillanatban. KÖSZÖNÖM!

K. Léna, 33 Tringer Adrienn

2018 ősz. Lovas baleset. Alkartörés, két törött csont. Így kerültem kapcsolatba Lillával. A napjaim, heteim részévé tette a gyógytornát, összerakott testileg és lelkileg. Nála biztonságban éreztem magam, láttam és tapasztaltam, hogy szakmailag felkészült, tudtam, hogy jó kezekbe kerültem, maximálisan megbíztam benne. Folyamatosan bíztatott, motivált, és a hullámvölgyekben sem hagyta, hogy elkeseredjen az ember. Az alig mozgó kézfejemből és karomból újra olyan testrészt varázsolt, amit maximális terheléssel is újra használni tudok. Az együttműködésünk végeredménye: visszakaptam a hobbim/szenvedélyem, visszaülhettem a lóra, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok neki. Bebizonyította, hogy minden rossz dologban, van valami jó is, és hogy nincs lehetetlen, a megfelelő szakértelem és a szorgalmas gyakorlás együtt 100%-os eredményt hoz.

Kriszti, 31 Tringer Lilla

Iparművészeti Egyetemet végeztem, és a kreativitás alapvető eleme szakmámnak és a hétköznapjaimnak. Sosem gondoltam volna, hogy ez a technika pozitív hatással lehet munkáimat megelőző kreatív mentális folyamataimra, valamint mentális képességeimre. Nyakfájásom megszűnése mellett legnagyobb ajándék számomra az újszerű gondolatok, ötletek melyek megihlettek a közös munka során. Megtanultam jelen lenni, a pillanatban élni.

G. Janka 28 Tringer Adrienn

Évek óta járok Hozzá, s az élet úgy hozta, hogy több területen is ki tudtam próbálni szakmai hozzáértését (váll, gerinc, boka, térd), és soha nem kellett csalódnom! Nagyon szeretek Hozzá járni, mert nem unalmasak a tanórák, minden egyes alkalommal egy-egy újabb gyakorlatot épít be, s mindig az adott napi erőnlétemhez és egészségi állapotomhoz igazodnak a feladatok. Nem tudom hogyan csinálja, de mindig megtalálja a teljesítőképességem határát (mikor egy-egy új gyakorlatot kiad feladatnak, sokszor el se hiszem, hogy meg tudom csinálni, és sikerül…). Még egy fontos dolog – a rendkívüli alapos szakmai felkészültségén túlmenően – a kellő szigora, s a fantasztikus humorérzéke, mellyel nagyon oldott hangulatot tud teremteni.

F. Ágnes 57 Kodácsiné Labancz Ágnes

A Bettivel való gyógytornában azt szeretem a legjobban, hogy mindig személyre szabottan kezeli a betegeit és kifejezetten a problémának megfelelő kb 12.000 feladatot tud rá mondani ?
Ráadásul még az adott kezelést/edzést is attól függően tartja, hogy milyen napja van az embernek, ha kell lazább, ha pedig látja hogy terhelhetőbb vagy akkor szerintem akár bármelyik Olimpiára is fel tud készíteni fizikálisan ??
Csak ajánlani tudom!

G. Richárd, 24 Németh Anna Bettina