Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360

Ajánlások

Évek óta tartó, időszakosan megjelenő szédülés és fejfájás gyötört. Különböző szakemberekhez fordultam segítségért, kivizsgáltak, több féle kezelést is kaptam, de csak átmeneti javulást kaptam ezektől. Tudós ember lévén nagy adag szkepticizmussal látogattam el Adriennhez, egy ismerősöm tanácsára. Az első néhány órán azt kérte tőlem Adrienn, hogy legyek nyitott arra, amit tanítani szeretne nekem és ne ismételgessem orvosi diagnózisaimat. Megszoktam, hogy mindennek utána olvasok, megértek, következtetek, gondolkodom. Nagy nehézséget jelentett számomra eddigi gondolkodásmódom átalakítása. Első órán észrevettem, hogy megszokásaimban élek, a tükör elé ülve, önmagamat megpillantva láttam, hogy testem nem engedelmeskedik. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés lehet más kezébe adni az irányítást, és csak követni. Ijesztő volt megtapasztalni, hogy az agyam kész válaszreakcióit elengedve milyen bizonytalanná válok. Hosszú és nehéz utat jártunk be, nem volt mindig egyszerű és zökkenőmentes, de összességében nagyon sokat köszönhetek Adriennek, aki visszaadta szabadságom. Őszintén ajánlom mindenkinek!

P. László 54 Tringer Adrienn

A Bettivel való gyógytornában azt szeretem a legjobban, hogy mindig személyre szabottan kezeli a betegeit és kifejezetten a problémának megfelelő kb 12.000 feladatot tud rá mondani 😄
Ráadásul még az adott kezelést/edzést is attól függően tartja, hogy milyen napja van az embernek, ha kell lazább, ha pedig látja hogy terhelhetőbb vagy akkor szerintem akár bármelyik Olimpiára is fel tud készíteni fizikálisan 😊💪
Csak ajánlani tudom!

G. Richárd, 24 Németh Anna Bettina

A Rehab szuper volt! Nagyon profi! Örültem, hogy a gyógytornász alaposan átnézte a papírjaimat, ez alapján egy fokozatosan növekvő terhelést állított össze. Nagyon tetszettek a speciális gyakorlatok, melyekkel korábbi gyógytornászaimnál nem talalkoztam! Az is nagyon jo volt, hogy a gyógytorna idővel kvázi edzésbe ment át! Jó volt az intenzitása gyorsan felépültem és köszönet az egyéb tanácsokért, melyekkel tovább gyorsítottad a gyógyulásom. Szeretnék visszajárni, kiegészítő edzésként a további sérülések megelőzésére.

Feri, 36 Tringer Lilla

Természetemből és munkámból adódóan hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, ebből eredendően a stressz betegség sem ismeretlen számomra. Adriennel a jóga órákon ismerkedtem meg, melyet évek óta mind a ketten rendszeresen látogatunk. Megtanultam, hogy foglalkoznom kell magammal, nem csak fizikális, de mentális és lelki síkon is, hogy egészséges maradjak, és gyermekeimnek, családomnak támasza, ne pedig terhe legyek. Hatalmas lépés volt az Alexander technika megismerése, elsajátítása és rendszeres használata, önismereti utam során. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, ha érzem, hogy kezdenek a fejem felett összecsapni a hullámok, már tudom mivel és hogyan tudom ezt a helyzetet kezelni. Közös szellemi munkánkon kívül a jóga oktató is észrevette, hogy már irányítom a testem, nem csak leutánzom az ászanákat. Végtelen hálával tartozom Adrinak!

Z. Alexa 43 Tringer Adrienn