AROMATERÁPIÁVAL BŐRÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT - Studio F360 Blog AROMATERÁPIÁVAL BŐRÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT - Studio F360 Blog AROMATERÁPIÁVAL BŐRÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT - Studio F360 Blog BLOG

AROMATERÁPIÁVAL BŐRÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT

Újra itt a nyár, Int a napsugár – zengi a híres Hungária nóta. Júniusba lépünk, egyre inkább, egyre többet kiszabadulunk. És, hogy a szabadságnak ne legyen keserű ára, megosztunk néhány intelmet a köz javára. Fogadjátok sorozatunkat szeretettel!


Mindenek előtt, ha már a dal is ezzel indul legyen szó a napsugárról. Sok helyről hallani: a megelőzés a legfontosabb. Nézzük meg hogyan!

  • Legyen benne fizikai védelem: kalap, napszemüveg, vékony hosszú ujjú len öltözet.
  • Ha strandra készülsz, használj árnyékot a kritikus időben.
  • Ha érzékeny vagy azon túl is, a bőrre természetes fényvédőt ajánlunk.
  • Miért fontos? Mert a bőrön keresztül ugyanúgy tápláljuk magunkat, ahogy evéssel-ivással; nem mindegy mi jut be!

Előfordul, hogy megkap a Nap… enyhítő segítség erre is akad. Hűsítő-hámosító-bőrt nyugtató és regeneráló mesterhármas aromavíz keverék nem más, mint egy professzionális testőrség.

A Nap és a víz, főleg ha sós a part kiszárítja hajat és bőrt. Növényi-és illóolajok keveréke ápolhat-táplálhat, használatukkal test-lélek együtt ragyoghat. A teljesség igénye nélkül íme a néhány résztvevő:

  • Borsmenta, orvosi levendula, damaszkuszi rózsa aromavizek
  • Sárgarépa, kókusz, meggymag, körömvirág növényi olajok
  • Ylang-ylang, orvosi levendula, citromhéj, geránium borsmenta illóolajok

A teljességhez ajánlásért bátran keress!


Személyes kedvencem pedig, amit a nyár tálcán kínál Neked: simogató esti szellő finom illatoddal tölti be a teret. Varázslatos, ahogy aromanyelven megfejthető milyen parfümöt kíván a lelked.

Szeretettel: 
Szendrei Ági

okleveles aromaterapeuta