Kisfaludy-Tóbel Nóra - Kismama jóga - Studio F360 Kisfaludy-Tóbel Nóra - Kismama jóga - Studio F360 Kisfaludy-Tóbel Nóra - Kismama jóga - Studio F360

Kisfaludy-Tóbel Nóra

Kisfaludy-Tóbel Nóra
Telefon : 8750 305 0363+ E-mail : uh.063f@ofni

Kisfaludy-Tóbel Nóra vagyok, 2 gyermekes anyuka, feleség, utazásimádó, álmodozó, emellett 12 éve esküvőszervező is…
Világ életemben sportoltam, gyerekkoromban versenyszerűen vívtam, és évekig a válogatott tagja voltam, majd felnőttként a saját testem formában tartása, állóképességem megtartása miatt folytattam a mozgást, de már csak hobbiszinten.
A jógával 2015-ben kezdtem megismerkedni, és hamar észrevettem, hogy a stresszes mindennapokban mennyire üdítően tud hatni egy kellemes jóga óra, mennyire ellazulok, és feltöltődöm 60 perc alatt. Az első terhességem alatt végig jógáztam, és a szülés után egy kis szünet után folytattam az órák látogatását.
Hamar körvonalazódott bennem, hogy szívesen elmélyednék jobban a jóga világában, és 2020-ban a lehetőség is eljött, hogy elvégezzem a hatha, kismama, női jóga, és mozgásfejlesztő babajóga oktatói képzéseket.
A képzéseket várandós kismamaként végeztem, így a tanultakhoz elsőkézből tettem hozzá a saját tapasztalataimat, amit most már az oktatásban tudok kamatoztatni.