Kuna Klaudia - Gyógytornász - Studio F360 Kuna Klaudia - Gyógytornász - Studio F360 Kuna Klaudia - Gyógytornász - Studio F360

Kuna Klaudia

Kuna Klaudia
Telefon : 8750 305 0363+ E-mail : uh.063f@ofni

A sport mindig is jelentős része volt az életemnek egészen kiskoromtól kezdve. A gyógytornával egy térd sérülésem során találkoztam először, ahol elcsodálkoztam, hogy pár hét leforgása alatt, kemény munkával visszatérhettem a medencébe. Ekkor döntöttem el, hogy én is ezt a pályát fogom választani és szeretnék segíteni másoknak. Gyógytornász diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem. Ezt követően a Honvéd Kórház II. Telephelyén kezdtem el dolgozni, ahol megtapasztalhattam milyen jelentőséggel bír a betegekkel való kommunikáció, valamint az empátia, megértés. Foglalkozom ortopédiai, reumatológiai, belgyógyászati-és mozgásszervrendszeri panaszokkal rendelkező és intenzív terápiás ellátást igénylő betegekkel.
Gyógytornászként fontosnak tartom a rendszeres testmozgást az egészség megőrzése érdekében. Célom a prevenció, a sérülések utáni rehabilitáció, ortopédiai és reumatológiai betegek rehabilitációja, a fájdalom csökkentése és eliminálása a mindennapokból, az életminőség javítása és a mozgás egyensúlyának fenntartása.
Igyekszem folyamatosan képezni, fejleszteni magam, hogy hatékonyan tudjak segíteni a különböző mozgásszervi panaszokkal hozzám forduló pácienseknek.
Továbbképzéseim:
– FDM 1,3. modul
– Hegkezelés
– McKenzie “A” és “B” kurzus
– Funkcionális tréner képzés
– Dynamic Tape