title-image title-image title-image

Kuna Klaudia

Gyógytornász – fizioterapeuta

Szia Klaudia vagyok,

A sport mindig is jelentős része volt az életemnek egészen kiskoromtól kezdve. A gyógytornával egy térd sérülésem során találkoztam először, ahol elcsodálkoztam, hogy pár hét leforgása alatt, kemény munkával visszatérhettem a medencébe.

Ekkor döntöttem el, hogy én is ezt a pályát fogom választani és szeretnék segíteni másoknak. Gyógytornász diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem. Ezt követően a Honvéd Kórház II. Telephelyén kezdtem el dolgozni, ahol megtapasztalhattam milyen jelentőséggel bír a betegekkel való kommunikáció, valamint az empátia, megértés.

Foglalkozom ortopédiai, reumatológiai, belgyógyászati-és mozgásszervi panaszokkal rendelkező és intenzív terápiás ellátást igénylő betegekkel is.

Gyógytornászként fontosnak tartom a rendszeres testmozgást az egészség megőrzése érdekében. Célom a prevenció, a sérülések utáni rehabilitáció, ortopédiai és reumatológiai betegek rehabilitációja, a fájdalom csökkentése és eliminálása a mindennapokból, az életminőség javítása és a mozgás egyensúlyának fenntartása.

Igyekszem folyamatosan képezni, fejleszteni magam, hogy hatékonyan tudjak segíteni a különböző mozgásszervi panaszokkal hozzám forduló pácienseknek.

Továbbképzéseim:

  • FDM 1,3. modul
  • Hegkezelés
  • McKenzie “A” és “B” kurzus
  • Funkcionális tréner képzés
  • Dynamic Tape

Várlak szeretettel!