Tringer Adrienn - Alexander Technika tanár - Studio F360 Tringer Adrienn - Alexander Technika tanár - Studio F360 Tringer Adrienn - Alexander Technika tanár - Studio F360

Tringer Adrienn

Tringer Adrienn
Telefon : 8750 305 0363+ E-mail : uh.063f@ofni

Alexander Technika tanár

Szia Adri vagyok,

Életemet végigkísérte a mozdulat szépségének kifejeződése. Fiatal éveimben balettoztam, szertornáztam, táncoltam. Felnőttként sok mozgásfajtába belekóstoltam, és később is sokat foglalkoztam ezen ágazatok művelésével, melyek kifejlesztették a testtudatomat. Fiatalon családot alapítottam, majd éveken át 3 gyermekemet neveltem.

Már az első lányom mozgásfejlődését végigkísérve láttam, hogy tökéletesen megszervezett az emberi test. Aztán ahogy szocializálódunk, integrálódunk a mai társadalomba, úgy veszítünk, a kezdetben még könnyed, légies mozdulatokból. A terhek (megfelelés, stressz) alatt szinte torzulnak, messze kerülnek rendeltetett formájuktól. Évekig nem tudtam, hogyan lehetne ezt a folyamatot visszafordítani, új mederbe terelni.

Aztán egy nagyon makacs sérülésem nyitotta fel a szemem, s ekkor találtam rá az Alexander Technikára. Megszerzett tudásom segített felülemelkedni a problémákon. Ez egy tudatos tanulás volt tanáraim vezetésével, önmagamról és a világról. Ez a folyamat azóta is tart, újabb és újabb szinteket fedezek fel önmagamban és a környezetemben.

Ez a technika leírhatatlan és elmagyarázhatatlan módon nyúlt az emberhez, mint egészhez. Létének minden szintjével egyszerre foglalkozva!

A hozzám fordulókat is ezzel a szemlélettel szeretném életük és önmaguk teljesebb megtapasztalása és megélése felé vezetni.

Várlak szeretettel óráimra!