Tringer Adrienn - Alexander Technika tanár - Studio F360 Tringer Adrienn - Alexander Technika tanár - Studio F360 Tringer Adrienn - Alexander Technika tanár - Studio F360

Tringer Adrienn

Tringer Adrienn
Telefon : 8750 305 0363+ E-mail : uh.063f@ofni

Alexander Technika tanár

Életemet végigkísérte a mozdulat szépségének kifejeződése, sokat foglalkoztam ezen ágazatok művelésével, melyek kifejlesztették a testtudatomat. Fiatalon családot alapítottam, majd éveken át 3 gyermekemet neveltem.
Már az első lányom mozgásfejlődését végigkísérve láttam, hogy tökéletesen megszervezett az emberi test. Aztán ahogy szocializálódott a közintézményekbe, a társadalomba, úgy vettem észre, hogy a kezdetben még könnyed, légies mozdulatok megváltoztak, s a terhek (megfelelés, stressz) alatt szinte torzultak. A második és a harmadik gyermekem érkezésénél még tudatosabban éltem ezeket át. Szinte fájdalommal, tehetetlenül néztem végig, az egykor tökéletes alkotás változását mind pszichésen, mind fizikálisan.
Aztán egy nagyon makacs sérülésem nyitotta fel a szemem, s ekkor találtam rá az Alexander Technikára. Megszerzett tudásom segített felülemelkedni a problémákon. Ez egy tudatos tanulás volt tanáraim vezetésével, önmagamról és a világról. Ez a folyamat azóta is tart, újabb és újabb szinteket fedezek fel önmagamban és a környezetemben.
A hozzám fordulókat is ezzel a szemlélettel szeretném életük és önmaguk teljesebb megtapasztalása és megélése felé.