Mozgásfejlesztő baba & regeneráló mama jóga - Studio F360 Mozgásfejlesztő baba & regeneráló mama jóga - Studio F360 Mozgásfejlesztő baba & regeneráló mama jóga - Studio F360

Mozgásfejlesztő baba & regeneráló mama jóga

A mozgásfejlesztés kiemelten fontos egészen pici kortól. A mozgásfejlesztő baba jóga már 6 hetesen elkezdető. Illetve az édesanyák számára a szülés utáni regeneráló mozgás, legalább ekkora jelentőséggel bír.

Az óra során olyan masszázstechnikát alkalmazunk, mellyel egyszerre stimuláljuk a baba vesztibuláris, proprioceptív, és taktilis érzékelését. Hozzájárulunk a baba megfelelő idegrendszeri, beszéd- és mozgásfejlődéséhez.

Az óra felépítése

Az óra első felében a baba átmasszírozása kapja a fő szerepet. Ezzel is támogatva a mozgásfejlődést. A másodikban pedig az anyukával közös ászanák, feladatok vannak fókuszban.
Az anyukákat érintő feladatokban a fő hangsúly a szülés utáni regeneráción van. Regeneráló jóga óra, hiszen a korábbi állóképesség visszanyerésén, és a megterhelt területek erősítésén van.

A feladatok szétnyílt hasizommal is biztonságosan végezhetőek, a végzett ászanák, feladatok elősegítik a hasizom ismételt megerősödését, és összehúzódását, mely a szülés utáni regenerálódás egyik legfontosabb területe.