Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360

Ajánlások

Évek óta tartó, időszakosan megjelenő szédülés és fejfájás gyötört. Különböző szakemberekhez fordultam segítségért, kivizsgáltak, több féle kezelést is kaptam, de csak átmeneti javulást kaptam ezektől. Tudós ember lévén nagy adag szkepticizmussal látogattam el Adriennhez, egy ismerősöm tanácsára. Az első néhány órán azt kérte tőlem Adrienn, hogy legyek nyitott arra, amit tanítani szeretne nekem és ne ismételgessem orvosi diagnózisaimat. Megszoktam, hogy mindennek utána olvasok, megértek, következtetek, gondolkodom. Nagy nehézséget jelentett számomra eddigi gondolkodásmódom átalakítása. Első órán észrevettem, hogy megszokásaimban élek, a tükör elé ülve, önmagamat megpillantva láttam, hogy testem nem engedelmeskedik. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés lehet más kezébe adni az irányítást, és csak követni. Ijesztő volt megtapasztalni, hogy az agyam kész válaszreakcióit elengedve milyen bizonytalanná válok. Hosszú és nehéz utat jártunk be, nem volt mindig egyszerű és zökkenőmentes, de összességében nagyon sokat köszönhetek Adriennek, aki visszaadta szabadságom. Őszintén ajánlom mindenkinek!

P. László 54 Tringer Adrienn

Egy felkarcsonttörés utáni rehabilitáció miatt kezdem Lillához járni. Amellett, hogy nagyon jó hangulatban teltek az órák, kemény munka folyt. Figyelme mindenre és mindenkire kiterjedt. A gyakorlatok mellett hasznos tanácsokkal látott el, melyek elviselhetőbbé tették mindennapjaimat és a felépülest. A rendszeres találkozások pedig erősítették bennem a hitet, hogy ugyanolyan lesz a karom, mint a baleset előtt volt és a sok munka meghozza gyümölcsét!
Hobbi evező vagyok és az első időpont egyeztetés alkalmával azt tűztem ki célul, hogy 2 hónap múlva újra evezzek. Ezt 3 nappal léptük túl, igaz, az első vízreszállást úgy engedélyezte, ha cipekedni nem fogok! Soha nem felejtem, hogy akkor a hajóban ugyanazt a terhelést éreztem a lapockáimon, mitha gyógytornán ülnék, pedig az ottani mozdulatok kinézetre merőben mások voltak – és úgy éreztem, mintha tegnap eveztem volna utoljára. A karom lassan teljesen rendbejött, melyben nagy szerepe volt az órák utáni szakszerű nyújtásnak, melyet Lilla végzett.
Sajnáltam mikor már nem kellett többé hozzá járnom! Mindmáig gyakran emlegetem őt, szívből ajánlom mindenkinek!

Tomi, 39 Tringer Lilla

Még csak pár alkalom óta dolgozunk együtt az egészségemért, de már az első alkalom után tudtam, hogy az egyik legjobb helyen vagyok a gyógyulásom érdekében. A hosszú rehabilitációm alatt, több helyen is megfordultam és azt mondhatom, hogy nagyon precíz és professzionális munkát végez velem. Odafigyel minden részletre és figyelemmel kíséri minden mozdulatomat illetve folyamatosan javítja a hibáimat. A gyógytornák végére mindig elfáradok és érzem, hogy minden egyes alkalommal közelebb kerülök ahhoz, hogy újra versenyezhessek. A kemény munka mellé egy pozitív és baráti légkör is társul, amely nagyban megkönnyíti a rehabilitációmat.

B. Tímea, 27 Németh Bettina

Fogalmam sem volt róla hova megyek, csak kíváncsivá tett az új, az ismeretlen. Lumbágóval és isiász ideg problémával fordultam Adrihoz. Korábban már jártam orvosnál, gyógytornásznál, masszőrnél és pilates órákon is. Ezek összességében mind nagyon sokat segítettek, de amint abbahagytam az egyes kezeléseket, kis idővel a panaszaim visszatértek. Adri óráink során rávilágított, hogy torna után lezuhanyozom, felöltözöm és ugyanazokkal a jól berögzött mozdulatokkal működöm, mint azelőtt. Adri kezei között az asztalon teljesen ellazult állapotba kerültem. Amikor leszállok az asztalról, olyan érzésem van, mintha repülnék. A derekam is jól viselkedik, minden eddigi terápiát ez a technika tett kerekké.

F. Zsuzsi 38 Tringer Adrienn

A Rehab szuper volt! Nagyon profi! Örültem, hogy a gyógytornász alaposan átnézte a papírjaimat, ez alapján egy fokozatosan növekvő terhelést állított össze. Nagyon tetszettek a speciális gyakorlatok, melyekkel korábbi gyógytornászaimnál nem talalkoztam! Az is nagyon jo volt, hogy a gyógytorna idővel kvázi edzésbe ment át! Jó volt az intenzitása gyorsan felépültem és köszönet az egyéb tanácsokért, melyekkel tovább gyorsítottad a gyógyulásom. Szeretnék visszajárni, kiegészítő edzésként a további sérülések megelőzésére.

Feri, 36 Tringer Lilla

6. hónapban levő kismama vagyok, hát és derékfájdalommal fordultam Adrihoz. Nehéz volt megtanulni kényelmesen és helyesen mozogni növekvő pocakommal, Adrienn nagyon rutinosan segített felhívni figyelmem a probléma forrására, ahogy nyitottá váltam a tanulásra úgy mentünk egyre mélyebbre mind fizikális, mind mentális tanulásban. Végül kiderült, hogy „gyógyulási” folyamatom során sokkal mélyebb kapcsolatba kerültem kisbabámmal is. Ahogy magamat tanultam irányítani, úgy élesedtek érzékszerveim önmagamra, kisbabámra és a világra. Fontos volt a bizalom kialakítása közöttünk, de ezt egyáltalán nem éreztem nehéznek, Adri biztonságot és nyugalmat sugárzó kezei között. Mindig megkönnyebbülve, és kisbabámmal teljes összhangban ért véget az óra. Nagymértékben könnyítette, a technika elsajátítása, a nehezebb időszakok átvészelését is terhességem során. Megtanultam jól használni a testem, békében lenni önmagammal és a környezetemmel. Engedni tudom az élet változásait, és a szülés, melytől úgy féltem, életem egyik legnagyobb élménye volt, mert jelen tudtam lenni minden egyes pillanatban. KÖSZÖNÖM!

K. Léna, 33 Tringer Adrienn

Kodácsi Ági nem egyszerűen kiváló gyógytornász. Ági gyógyító. Gyógyít a hatalmas, állandóan fejlesztett mesterségbeli tudásával, a szenvedélyes szakmai elkötelezettségével. Gyógyít a szigorával és a kedvességével az áradó élet- és emberszeretetével. Egy baja van: függőséget okozhat…

S. Zsófia 66 Kodácsiné Labancz Ágnes