title-image title-image title-image

Ajánlások

Évek óta tartó, időszakosan megjelenő szédülés és fejfájás gyötört. Különböző szakemberekhez fordultam segítségért, kivizsgáltak, több féle kezelést is kaptam, de csak átmeneti javulást kaptam ezektől. Tudós ember lévén nagy adag szkepticizmussal látogattam el Adriennhez, egy ismerősöm tanácsára. Az első néhány órán azt kérte tőlem Adrienn, hogy legyek nyitott arra, amit tanítani szeretne nekem és ne ismételgessem orvosi diagnózisaimat. Megszoktam, hogy mindennek utána olvasok, megértek, következtetek, gondolkodom. Nagy nehézséget jelentett számomra eddigi gondolkodásmódom átalakítása. Első órán észrevettem, hogy megszokásaimban élek, a tükör elé ülve, önmagamat megpillantva láttam, hogy testem nem engedelmeskedik. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés lehet más kezébe adni az irányítást, és csak követni. Ijesztő volt megtapasztalni, hogy az agyam kész válaszreakcióit elengedve milyen bizonytalanná válok. Hosszú és nehéz utat jártunk be, nem volt mindig egyszerű és zökkenőmentes, de összességében nagyon sokat köszönhetek Adriennek, aki visszaadta szabadságom. Őszintén ajánlom mindenkinek!

P. László 54 Tringer Adrienn

Természetemből és munkámból adódóan hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, ebből eredendően a stressz betegség sem ismeretlen számomra. Adriennel a jóga órákon ismerkedtem meg, melyet évek óta mind a ketten rendszeresen látogatunk. Megtanultam, hogy foglalkoznom kell magammal, nem csak fizikális, de mentális és lelki síkon is, hogy egészséges maradjak, és gyermekeimnek, családomnak támasza, ne pedig terhe legyek. Hatalmas lépés volt az Alexander technika megismerése, elsajátítása és rendszeres használata, önismereti utam során. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, ha érzem, hogy kezdenek a fejem felett összecsapni a hullámok, már tudom mivel és hogyan tudom ezt a helyzetet kezelni. Közös szellemi munkánkon kívül a jóga oktató is észrevette, hogy már irányítom a testem, nem csak leutánzom az ászanákat. Végtelen hálával tartozom Adrinak!

Z. Alexa 43 Tringer Adrienn

Fogalmam sem volt róla hova megyek, csak kíváncsivá tett az új, az ismeretlen. Lumbágóval és isiász ideg problémával fordultam Adrihoz. Korábban már jártam orvosnál, gyógytornásznál, masszőrnél és pilates órákon is. Ezek összességében mind nagyon sokat segítettek, de amint abbahagytam az egyes kezeléseket, kis idővel a panaszaim visszatértek. Adri óráink során rávilágított, hogy torna után lezuhanyozom, felöltözöm és ugyanazokkal a jól berögzött mozdulatokkal működöm, mint azelőtt. Adri kezei között az asztalon teljesen ellazult állapotba kerültem. Amikor leszállok az asztalról, olyan érzésem van, mintha repülnék. A derekam is jól viselkedik, minden eddigi terápiát ez a technika tett kerekké.

F. Zsuzsi 38 Tringer Adrienn

2018 ősz. Lovas baleset. Alkartörés, két törött csont. Így kerültem kapcsolatba Lillával. A napjaim, heteim részévé tette a gyógytornát, összerakott testileg és lelkileg. Nála biztonságban éreztem magam, láttam és tapasztaltam, hogy szakmailag felkészült, tudtam, hogy jó kezekbe kerültem, maximálisan megbíztam benne. Folyamatosan bíztatott, motivált, és a hullámvölgyekben sem hagyta, hogy elkeseredjen az ember. Az alig mozgó kézfejemből és karomból újra olyan testrészt varázsolt, amit maximális terheléssel is újra használni tudok. Az együttműködésünk végeredménye: visszakaptam a hobbim/szenvedélyem, visszaülhettem a lóra, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok neki. Bebizonyította, hogy minden rossz dologban, van valami jó is, és hogy nincs lehetetlen, a megfelelő szakértelem és a szorgalmas gyakorlás együtt 100%-os eredményt hoz.

Kriszti, 31 Tringer Lilla