Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360

Ajánlások

Iparművészeti Egyetemet végeztem, és a kreativitás alapvető eleme szakmámnak és a hétköznapjaimnak. Sosem gondoltam volna, hogy ez a technika pozitív hatással lehet munkáimat megelőző kreatív mentális folyamataimra, valamint mentális képességeimre. Nyakfájásom megszűnése mellett legnagyobb ajándék számomra az újszerű gondolatok, ötletek melyek megihlettek a közös munka során. Megtanultam jelen lenni, a pillanatban élni.

G. Janka 28 Tringer Adrienn

2018 ősz. Lovas baleset. Alkartörés, két törött csont. Így kerültem kapcsolatba Lillával. A napjaim, heteim részévé tette a gyógytornát, összerakott testileg és lelkileg. Nála biztonságban éreztem magam, láttam és tapasztaltam, hogy szakmailag felkészült, tudtam, hogy jó kezekbe kerültem, maximálisan megbíztam benne. Folyamatosan bíztatott, motivált, és a hullámvölgyekben sem hagyta, hogy elkeseredjen az ember. Az alig mozgó kézfejemből és karomból újra olyan testrészt varázsolt, amit maximális terheléssel is újra használni tudok. Az együttműködésünk végeredménye: visszakaptam a hobbim/szenvedélyem, visszaülhettem a lóra, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok neki. Bebizonyította, hogy minden rossz dologban, van valami jó is, és hogy nincs lehetetlen, a megfelelő szakértelem és a szorgalmas gyakorlás együtt 100%-os eredményt hoz.

Kriszti, 31 Tringer Lilla

Bettinél nem nyűg a gyógytorna. Az ember pár alkalom után azon kapja magát, hogy jobban várja a foglalkozást, mint egy pilates órát a fittness termben 🙂 magas szakértelemmel és odafigyeléssel áll mindenkihez, és ez számomra sokat jelent!

F. Csenge, 35 Németh Anna Bettina