Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360 Ajánlások - Studio F360

Ajánlások

Közel 2 éves rehabilitációs panaszok, és 3.térd (2 keresztszalag + 1 porc) műtét után kerültem a Lillához betegként.
Nagyon sok munkával, és párszor mélypontokkal, sikerült egy 10 hónapos terápia után újra sportképesse tenni a térdemet.
Ez a 3 éves térd sérülés rengeteg mindent tanított nekem, de legfőképp, hogy mennyire fontos a rehabilitáció, és esetemben a gyógytornász. Rendkívül jól éreztem magam vele, és szerencsére 6.hónaptol kezdve már sportrehabilitáció kezdődött, ami inkább hasonlít egy rendes edzésre, mint egy gyógytornára.
Lilla egy nagyon felkészült és pozitív ember-tornász (nemtudom melyiket irjam:/ )
Fontos, hogy nem csak szakmaként fogja fel, hanem hivatásként, és nagyon széles repertuárja van feladatok/erősítések szempontjából, így alig van, hogy monoton lenne a torna.
Fiatalos lendületével és kedves odaadó hozzáállásával együtt az egyik legjobb gyógytornász a világon!!!!!!

B. Vencel, 18 Tringer Lilla

Természetemből és munkámból adódóan hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, ebből eredendően a stressz betegség sem ismeretlen számomra. Adriennel a jóga órákon ismerkedtem meg, melyet évek óta mind a ketten rendszeresen látogatunk. Megtanultam, hogy foglalkoznom kell magammal, nem csak fizikális, de mentális és lelki síkon is, hogy egészséges maradjak, és gyermekeimnek, családomnak támasza, ne pedig terhe legyek. Hatalmas lépés volt az Alexander technika megismerése, elsajátítása és rendszeres használata, önismereti utam során. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, ha érzem, hogy kezdenek a fejem felett összecsapni a hullámok, már tudom mivel és hogyan tudom ezt a helyzetet kezelni. Közös szellemi munkánkon kívül a jóga oktató is észrevette, hogy már irányítom a testem, nem csak leutánzom az ászanákat. Végtelen hálával tartozom Adrinak!

Z. Alexa 43 Tringer Adrienn

A Bettivel való gyógytornában azt szeretem a legjobban, hogy mindig személyre szabottan kezeli a betegeit és kifejezetten a problémának megfelelő kb 12.000 feladatot tud rá mondani 😄
Ráadásul még az adott kezelést/edzést is attól függően tartja, hogy milyen napja van az embernek, ha kell lazább, ha pedig látja hogy terhelhetőbb vagy akkor szerintem akár bármelyik Olimpiára is fel tud készíteni fizikálisan 😊💪
Csak ajánlani tudom!

G. Richárd, 24 Németh Anna Bettina