Rólunk // arcok a brand mögött

KIK VAGYUNK MI ÉS MI A HITVALLÁSUNK

Mindkettőnk életében nagy fordulópont volt a Studio F360 megnyitása 2020-ban. Több éves állami kórházi munka után éreztem, hogy megérett az idő a váltásra, de még nem tudtam pontosan merre induljak. Szerettem volna változást hozni az állami betegellátás rendszerébe. Fiatalon, lelkesen, éhesen a szakmai újításokra úgy éreztem bennem van az a lendület, amivel ez sikerülhet. Szerettem amit csinálok, és évekig ez tartott lendületben. Aztán ez egyre kevésbé volt kompatibilis a rendszerrel. Falakba ütköztem és vesztettem a motivációmból én is. Sokáig érleltem a gondolatot, hogy merre és hogyan lehetne ezt a felfogást mégis megvalósítani. Aztán találkoztam Annával…

Anna éppen második gyerkőce óvodai évei előtt állt. A két gyermekes családanya szerep már nem volt összeegyeztethető korábbi munkájával. Azonban szeretett volna szakmailag tovább működni, de ehhez egy nagyon rugalmas munkára volt szüksége.

Mindketten éreztük már a változás szelét és az ugrás együtt már nem tűnt olyan ijesztőnek. Így született meg a Studio F360 ötlete.

Megálmodtunk egy olyan helyet, ahol van idő minden vendéget végighallgatni, ahol egyszerre nem 6-8 különböző embert kell kezelni. Ahol jól érzik magukat az emberek, el tudnak lazulni, meg tudnak nyílni. Ezt mindketten nagyon fontosnak tartottuk a kezdetektől. Egy sikeres együttműködéshez elengedhetetlen a kölcsönös bizalom, a jó kommunikáció és egy nyugodt hely. Legyen szó külső, vagy belső fejlődésről változásról ez általános érvényű.

A hely és az emberek

Egy olyan helyet szerettünk volna létrehozni, ahova mi is, mint vendég, szívesen járnánk. Ezt az elvet tartottuk szem előtt kollégáink kiválasztásánál is. Mindenki egyedi színfoltja stúdiónknak, de a cél és a szemléletmód közös.

Fontosnak tartottuk, hogy amikor belépnek hozzánk, ezt a felfogást a hely maga is sugározza. Ezért folyamatosan fejlesztjük, csinosítjuk zuglói központunkat. Ez azonban mit sem érne a bent folyó értékes és kivételes munka nélkül.

Miért pont ezek a szolgáltatások?

A nálunk megjelenő szolgáltatásokat is eszerint szedtük csokorba. Törekedtünk a hagyományos nyugati szemlélet mellett, kicsit alternatívabb megközelítésekkel színesíteni a palettát. Első látásra talán kaotikusnak tűnhet, mégis minden egy irányba mutat.

Az emberek változásra való törekvését szerettük volna ezzel támogatni. Nem elfelejtve biológiai, pszichés és szociális lényünk. Ezen három létminőségünk összefonódik és egymástól el nem választható. Egy adott problémához ezen szemléletmóddal közelítünk.

Egyes szolgáltatásaink talán más-más minőségünket állítja kihívások elé, de a cél mégis ugyanaz. Segíteni az embereket, hogy jól legyenek a bőrükben. Ide értve a fizikai fájdalommentes, mozgás gazdag életet. A megfelelő, egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást. Illetve a kevésbé látható szellemi és lelki síkon is boldog, teljes és örömteli életet.

Ezek befolyásolják egymást, hatnak egymásra oda-vissza, így a megoldás is jöhet több forrásból. Tehát úgy kint, mint bent!

Hát ez a mi hitvallásunk!